Drevlås

Stöldskyddar enkelt Ditt drev
Provat och godkänt av Sv Stöldskyddsföreningen.

Vi har f n inte drevlås på lager. Försäljningen har varit god, men drevlåsen passar inte längre i vår verksamhet. Vi vill därför överlåta hela projektet till någon, som har tillverkning eller försäljning av t ex båttillbehör. Hör av Dig till oss, om Du är intresserad, så kan vi diskutera priset.


Det har vid ett flertal tillfällen hänt att båtklubbar blivit hemsökta och vid ett och samma tillfälle har 10-15 drev blivit stulna. Om Ditt drev eller växelhus blir stulet - risken är faktiskt mycket stor - kommer Du att drabbas av höga kostnader, utöver självrisken ett åldersavdrag (exvis för ett 4 år gammalt drev får Du själv betala 40% av kostnaden plus självrisken). Det innebär att det kostar Dig flera 10.000-tal kronor innan ett nytt drev är på plats.DUOLOCK ® består av två lås. Det övre ersätter en av drevets två upphängningstappar och låses med cylinderlås, varvid drevets överdel blir fastlåst i skölden. Det övre låset passar alla Volvo Penta 100 till 290-drev.

Det undre låset består av två byglar, som skjutes ihop om drevet ovanför skäddan och täcker fastsättningsbultarna för underhuset. Byglarna låses med cylinderlås och gör det omöjligt att komma åt bultarna för att skruva av växelhuset. Det undre låset passar alla Volvo Penta 280- och 290-drev.

DUOLOCK ® användes då båten ligger på land. Risken för stöld av drev/växelhus är allra störst, då båten gjorts klar för sjösättning eller när den tas upp på land för någon form av service.

DUOLOCK ® är det enda drevlås, som är godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen.

Alandia, ATLANTICA, SjöSäker, if, Svenska Sjö och TRYGG HANSA erbjuder sina försäkringstagare, som använder DUOLOCK ® , självriskbefrielse eller reducering av självrisken vid ev. stöld eller stöldförsök av drev under tid då båten ligger på land.

Använd alltid DUOLOCK ® drevlås när båten ligger på land!

DUOLOCK ® drevlås tillverkas i syrafast rostfritt och levereras i komplett sats med bägge låsen och Abloy låscylindrar med lika nycklar.

Pris för komplett sats hos BÅTINVEST MARINA: 2.850:- inkl moms
Pris vid förskottsbetalning till BÅTINVEST MARINA:s bankgiro 166-5439
och leverans med post: 3.000:- inkl moms och frakt.

DUOLOCK ® är reg. varumärke
Låsen är mönsterskyddade

Säljs av BÅTINVEST MARINA
Varvsvägen 3
613 35 Oxelösund
Tel: 070 633 66 89
E-post: info@batinvest.se


 

 

 


Besöksadress: Varvsvägen 3, Fiskehamnen, 613 35 Oxelösund | Mobil: Per 0706- 33 66 89
E-post: info@batinvest.se | Öppettider: Måndag - Torsdag kl 09-17, Fredag kl 09-15. Undantag kan förekomma